Despre mine

Bine ai venit pe site-ul meu, dedicat exploratorilor mici și mari, precum și familiilor lor!

Sunt Georgeta, un profesor cu o experiență de aproximativ 10 ani în sistemul educațional, având o poveste pasionantă despre evoluția mea în acest domeniu. 

Începutul meu a fost ca profesor în învățământul preșcolar, unde am lucrat cu copiii, părinții și chiar colegii mei. Cu timpul, am simțit că există lacune în sistemul nostru de învățământ, în special în ceea ce privește dezvoltarea personală a copiilor. 

Acest sentiment m-a motivat să explorez mai adânc lumea copiilor și, mai ales lumea adolescenților, să înțeleg mai bine ceea ce îi motivează și îi inspiră. 

Cu aproximativ 4 ani în urmă, am luat decizia de a merge dincolo de rolul meu de profesor și am început o călătorie personală de transformare.

 Astăzi, nu doar că sunt profesor, ci sunt și consilier de dezvoltare personală și coach NLP. Am dobândit o înțelegere profundă a funcționării creierului uman și am descoperit cum programele mentale inițiale pot fi reprogramate pentru a sprijini dezvoltarea personală și încrederea în sine

 

Cuvintele sunt chei ce pot debloca adevărata noastră forță interioară

La fel cum cheile deschid porți secrete,Cuvintele schimbă destine

Misiunea mea este să ofer sprijin tuturor copiilor în dezvoltarea lor, să le construiesc încrederea în sine, să le insuflu curaj și să îi ajut să descopere resursele lor interioare, ce îi vor ajuta în evoluția lor. 

Prin metode inovatoare și personalizate, mă dedic să aduc lumina și bucuria în procesul lor de învățare. Fiecare pas pe care îl facem împreună este o călătorie de descoperire și creștere. 

Îți mulțumesc că ai ales să faci parte din această călătorie și că îmi oferi ocazia să te sprijin și să explorez împreună cu tine universul minunat al dezvoltării personale și educației copiilor, fie ei preadolescenți sau adolescenți. 

Haideți să construim împreună un viitor luminos pentru acești tineri exploratori!