Fii ghidul copilului tău!

Este programul în care părinții devin eroii copiilor lor, nu prin superputeri, ci prin înțelegere, comunicare și ghidare eficace.

Coach NLP & Specialist în în Stiințele Educației

Georgeta Anton

Sunt Georgeta Anton, specialist în stiințele educației și psihologie practică, și am creat pentru tine programul “Fii Ghidul Copilului Tău” – o călătorie de 7 săptămâni care îți va transforma radical modul de a te conecta și de a crește împreună cu copilul tău.

“Fii Ghidul Copilului Tău” este mai mult decât un program – este un angajament către o familie mai fericită, mai unită și mai eficace.

Este momentul în care îți redescoperi copilul într-o lumină nouă, pășind pas cu pas într-o lume unde comunicarea, înțelegerea și iubirea stau la baza tuturor interacțiunilor.

În cele 7 săptămâni, vei învăța nu doar cum să comunici mai eficient cu copilul tău, ci și cum să îi înțelegi nevoile, să îi motivezi aspirațiile și să navighezi printre provocările de zi cu zi, într-un mod care să vă apropie.

"Fii ghidul copilului tău!" este un program:

icon03-free-img.png

Personalizat

Fiecare săptămână este concepută să răspundă nevoilor specifice ale familiei tale, cu strategii și exerciții adaptate.

icon02-free-img.png

Interactiv

Prin sesiuni live, Q&A-uri și grupuri de suport, vei face parte dintr-o comunitate de părinți ca și tine care se educă continuu pentru a putea veni în spijinul copilului său.

icon01-free-img.png

Practic

Fără teorii complicate - doar metode aplicabile imediat, care să producă schimbări vizibile.

O relație cu copilul tău se construiește, nu se impune și nici nu se ridică dintr-o dată!

family, love, parenthood-6475821.jpg

Ce facem diferit?

🗸 În fiecare săptămână, vei primi strategii și exerciții concepute pentru a fi integrate ușor în rutina ta zilnică. Asta înseamnă schimbări practice și vizibile în dinamica familială, îmbunătățind comunicarea și relația cu copilul tău chiar de la primele sesiuni.

🗸 Descoperi tehnici de comunicare care deschid calea către o înțelegere profundă și un dialog autentic între tine și copilul tău.

🗸 Înveți cum să îți exprimi nevoile și sentimentele într-un mod care să fie primit cu deschidere și empatie de către copil.

🗸 Cunoscând strategii eficiente de gestionare a conflictelor, vei putea să transformi fiecare dispută într-o oportunitate de a te apropia și a construi o relație familială mai puternică și mai armonioasă.

🗸 Vei descoperi cum să îți sprijini copilul să devină independent și încrezător, cultivându-i abilitățile de auto-gestionare și luare a deciziilor. Aceasta nu doar că îi crește stima de sine, dar și îți ușurează rolul de mamă.

Despre Program

În lumea rapidă de azi, construirea unei relații solide și armonioase în familie poate părea o provocare.

Programul “Fii Ghidul Copilului Tău” vine în întâmpinarea ta cu un plan de acțiune de 7 săptămâni, conceput să te ajute să navighezi cu înțelepciune și dragoste prin provocările parenting-ului. În fiecare săptămână, vei descoperi noi dimensiuni ale relației cu copilul tău, învățând cum să comunici mai eficient, să gestionezi conflictele și să motivezi, inspirându-l să își atingă potențialul maxim.

Iată ce vei învăța:

Săptămâna 1: Deblocarea Emoțiilor

 Începe călătoria prin a-ți asuma responsabilitatea pentru propria atitudine și propriile emoții, devenind un model proactiv pentru copilul tău.

În această săptămână, îți vom arăta cum să ți transformi reactivitatea în proactivitate și acceptare, că nu ești perfect, ajutându-te să te conectezi emoțional cu copilul tău introvertit sau coleric.

Vei învăța tehnici de comunicare empatică care deschid ușa către inima copilului tău, încurajându-l să își exprime emoțiile într-un mediu sigur și iubitor.

Săptămâna 2: Construirea Viziunii Comune

Descoperă puterea viziunilor și obiectivelor partajate pentru a ghida familia ta spre armonie și înțelegere reciprocă.

Vom explora modalități creative de a angaja chiar și cei mai rezervați copii în conversații semnificative, stabilind un cadru comun de valori care să inspire și să motiveze.

Vei învăța tehnici de comunicare care deschid inimile și mințile, eliminând pas cu pas zidul dintre tine și copilul tău.

Săptămâna 3: Arta Echilibrului

Află cum să navighezi prin provocările de a echilibra nevoile familiei cu cele individuale, acordând atenție specială copiilor,  care par distanțați sau sunt ușor influențați de anturaje nepotrivite.

Îți vom oferi variante pentru a valorifica și a transforma timpul petrecut împreună în momente de calitate, care întăresc legăturile.

Săptămâna 4: Crearea Soluțiilor Win-Win

Adoptă o mentalitate care caută soluții benefice pentru toți, creând un mediu familial unde fiecare victorie este sărbătorită împreună.

Vei învăța să recunoști și să încurajezi potențialul unic al fiecărui copil, promovând un sentiment de apartenență și acceptare care contracarează efectele bullying-ului.

Descoperi metode și tehnici prin care îți poți încuraja copilul să își urmeze pasiunile și să își exploreze potențialul.

Săptămâna 5: Comunicare Transformațională

Perfecționează abilitățile de ascultare și exprimare pentru a depăși barierele de comunicare cu copiii tăi.

Vom explora metode de comunicare care facilitează deschiderea și sinceritatea, transformând fiecare conversație într-o oportunitate de a învăța și de a crește împreună.

Îmbunătățește-ți abilitățile de ascultare empatică și comunicare eficientă, gestionând conflictele într-un mod care aduce familia mai aproape.

Săptămâna 6: Unirea Forțelor

Învață cum să folosești diversitatea ca pe un avantaj, promovând o cultură familială unde colaborarea și sprijinul reciproc sunt cheia.

Îți vom arăta cum să găsești un echilibru între a oferi îndrumare și a permite independența, astfel încât fiecare copil să se simtă împuternicit să facă față provocărilor vieții.

 

Săptămâna 7: Creștem împreună

Această săptămână este dedicată revitalizării spiritului familial prin activități care aduc bucurie, echilibru și împlinire.

Vom crea împreună un plan de acțiune pentru a asigura o creștere continuă și sănătoasă a fiecărui membru al familiei, punând bazele unui viitor luminos și plin de dragoste.

 

Prin participarea la acest program, vei avea ocazia să:

01

Îți îmbunătățești comunicarea cu copilul tău

Aprofundezi metode de comunicare eficientă care să vă permită să împărtășiți gânduri, sentimente și nevoi fără a lăsa loc de interpretări greșite sau conflicte inutile.

02

Construiești o relație bazată pe încredere și respect reciproc

Consolidezi o relație de încredere și respect reciproc, stabilind un mediu familial în care fiecare membru se simte valorizat, înțeles și sprijinit.

03

Navighezi prin provocările parenting-ului cu înțelepciune și calm

Înveți să abordezi provocările parenting-ului cu un amestec de înțelepciune, răbdare și calm, transformând fiecare situație dificilă într-o lecție valoroasă de viață pentru tine și copilul tău.

04

Contribui la îmbunătățirea stimei de sine a copilului tău

Contribui activ la dezvoltarea stimei de sine a copilului, oferindu-i acestuia încrederea necesară pentru a explora lumea, a face față eșecurilor și a sărbători succesul.

concentration, curiosity, curious-16032.jpg

Bonusuri Exclusive

Bonus 1: Sesiune de Coaching 1-la-1

 Acestă sesiune sunt o oportunitate de a discuta provocările și obiectivele personale într-un cadru intim și personalizat, primind îndrumare directă și feedback specific pentru situația ta familială.

Valoare sesiune 100 euro

Bonus 2: Ghid pentru dimineți împlinite "Pași către Armonie"

Beneficiezi de o colecție valoroasă de tehnici și exerciții care cuprinde o gamă largă de subiecte, de la comunicare eficientă și gestionarea conflictelor, până la sprijinirea dezvoltării emoționale și sociale a copilului tău.

Bonus 3 E-book "Construiește Poduri, Nu Ziduri!"

Descoperă o colecție esențială de tehnici și exerciții concepute pentru a transforma radical modul în care comunici cu copilul tău. 

Îți dorești să....

  • Deschizi canalele de comunicare cu copilul tău, transformând fiecare conversație într-o oportunitate de conectare?
  • Creezi un mediu familial în care fiecare membru se simte valorizat, înțeles și iubit?
  • Navegi cu încredere prin provocările parenting-ului, echipat cu strategii și tehnici dovedite?
  • Construiești o legătură emoțională puternică care va sta la baza dezvoltării sănătoase a copilului tău?

Dacă răspunsul tău este un “Da”, atunci programul “Fii Ghidul Copilului Tău” este exact ceea ce familia ta are nevoie.

Înregistrează-te acum și fă primul pas către o transformare profundă în relația cu copilul tău. Lasă-ne să te însoțim în această călătorie incredibilă, unde fiecare zi devine o oportunitate de a crește, de a învăța și de a iubi mai profund.

Programul este susținut de:
Ella Branea

Educator prenatal
Consilier dezvoltare personala
Coach NLP

Georgeta Anton

Specialist in Stiintele Educatiei
Consilier dezvoltare personala
Coach NLP

2 ore pe săptămână, timp de 7 săptămâni

Curs OnLine

1 Sesiune de consiliere de 1 la 1 | Grup privat de Facebook sau Whatapps | Tehnici și exercitii testate | Bonusuri exclusive

1597 Lei

1024 Lei

Înscriere Program