Program 1-la-1

Transformă Potențialul în Realitate: Un Program Unic pentru Copilul Tău

Despre redare videouri children, girl, boys-516340.jpg

Cea mai recomandată cale pentru copiii care nu se integrează, nu comunică sau din contră nu ascultă și reacționează agresiv

În lumea de azi, plină de provocări și oportunități, încrederea în sine este piatra de temelie a succesului personal și academic.

Programul nostru de dezvoltare personală pentru copii, este conceput să echipeze copiii si tinerii cu instrumentele necesare pentru a-și construi încrederea în sine și a-și dezvolta abilitățile de viață esențiale.

Cu o abordare și atenție personalizată, copilul tău va fi ghidat să descopere și să-și valorifice propriile forțe, învățând să navigheze prin provocări cu curaj și optimism.

ce facem diferit?
Atenție Individuală

Fiecare sesiune este adaptată nevoilor unice ale copilului tău.

Flexibilitate

Programările sunt personalizate în în funcție de programul părinților și al copiilor.

Comunicare Eficace

Dezvoltarea abilităților de ascultare activă și exprimare clară.

Impact Durabil

Efectele programului depășesc simpla creștere a încrederii in sine. Copilul tau va reusi sa obtina rezultate mai bune scolare si va intra in anturaje de copii cu aceleasi valori si convingeri ca si ale lui.

Ce va obține copilul tău la finalul programului?

Încredere Crescută

Prin activități interactive și exerciții concepute pentru auto-reflecție, copiii sunt încurajați să-și recunoască și să-și sărbătorească realizările, chiar și cele mici, contribuind astfel la o imagine de sine pozitivă.Acest lucru îi ajută să-și dezvolte un sentiment puternic de autoeficacitate, crezând în capacitatea lor de a depăși obstacolele și de a atinge obiective.

02

Abilități de Viață

Sunt prezentate scenarii de viață reală care necesită gândire critică și creativă, încurajându-i pe participanți să găsească soluții inovatoare la probleme. Aceasta dezvoltă flexibilitatea mentală și capacitatea de adaptare.

03

Comunicare Eficace

Copiii își dezvoltă abilitatea de a-și exprima gândurile și sentimentele în mod clar și respectuos, folosind "eu-mesaje" și alte tehnici de comunicare nonviolentă, ceea ce le permite să se facă înțeleși și să rezolve conflictele într-un mod constructiv.

children, girl, boys-516340.jpg
to learn, growth, training-4226948.jpg
explore, word, letters-1945678.jpg

Modulul 1: Descoperire Personală

Acest modul este conceput să ajute copiii să-și identifice valorile fundamentale, pasiunile și punctele forte.

Prin activități variate, copii sunt încurajați să exploreze cine sunt și ce îi motivează, stabilind baza pentru o creștere personală autentică și durabilă.

 

Modulul 2: Gestionarea Emoțiilor

Acest modul îi învață pe copii să recunoască, să înțeleagă și să-si gestioneze eficient emoțiile dificile precum anxietatea, frica și dezamăgirea.

Se pune accent pe dezvoltarea rezilienței emoționale prin jocuri, exerciții de respirație și tehnici de auto-calmare, facilitând o stare de bine emoțională și mentală.

 

Modulul 3: Comunicare și Relaționare

Acest modul are ca scop îmbunătățirea competențelor sociale și de comunicare.

Cei mici invață să asculte activ, să-si exprime clar și respectuos propriile idei și sentimente, și să înțeleagă perspectiva celorlalți.

Se vor aborda, de asemenea, aspecte esențiale ale construirii relațiilor pozitive, cum ar fi empatia, colaborarea și rezolvarea conflictelor.

 

Modulul 4:  Planificare și Obiective

Acest modul oferă instrumente și tehnici pentru stabilirea și atingerea obiectivelor personale si performante scolare crescute. 

În cadrul acestui modul, vom explora tehnici de stabilire a obiectivelor SMART, planificarea pas cu pas și monitorizarea progresului. Aici copii vor invata să-și asume responsabilitatea pentru propriul succes și să dezvolte un sentiment de autoeficacitate.

Bonus pentru copii & Parinti

Bonusuri exclusive

01

50% Reducere în programul de grup

Ca un bonus suplimentar, oferim o reducere de 50% la înscrierea copilului tău la oricare dintre atelierele noastre de grup, concepute să completeze învățarea din programul personalizat.

02

Sesiune de feedback pentru părinți

La finalul programului, parintii beneficiază de o sesiune individuală de feedback cu trainerul, pentru a discuta progresele realizate de copil dupa parcurgerea programului.

03

Grup de suport pentru copil

Acest grup de suport este o resursă inestimabilă pentru părinții care doresc să-și sprijine copiii în procesul lor de dezvoltare personală. Grupul de suport este gratuit pe toata perioada programului si inca 30 de zile dupa finalizarea acestuia.

Fiecare element al programului Programului de Dezvoltare Personală pentru Copii, este conceput pentru a oferi copiilor și părinților instrumentele necesare pentru a naviga provocările dezvoltării personale, într-un mediu care încurajează învățarea, creșterea și succesul continuu.