Pentru femeile care își doresc să își acceseze potențialul de manifestare divin

Atelier experiențial "Ridică-te și Strălucește!"

Un program transformațional în care înveți să iți accesezi resursele interioare pentru a-ți transforma orice vis în realitate

Imaginează-ți o viață în care te trezești în fiecare dimineață simțindu-te plină de energie, claritate și scop. O viață în care atragi cu ușurință oportunități de creștere și prosperitate, în care îți trăiești feminitatea cu grație și putere. 

Și înainte să citești mai departe, te rog te oprești o clipă și iți răspunzi sincer la câteva întrebări:

 • Ce vis aveai când erai copil? Acel vis pe care îl aveai atunci când totul părea posibil. Ce s-a întâmplat cu acel vis? L-ai lăsat deoparte sau încă arde în inima ta?
 • Cum te simți în acest moment al vieții tale? Ești mulțumită de direcția în care te îndrepți sau simți că ceva lipsește? Ce anume te face să te simți blocată sau neîmplinită?

 • Care sunt convingerile tale despre bani și prosperitate? Crezi că meriți să trăiești în abundență?

 • Cum ar fi dacă ai putea elibera toate blocajele care te împiedică să atragi abundența? Ce ai face diferit? Cum s-ar schimba viața ta dacă ai fi complet liberă de aceste obstacole?
 • Ce îți dorești să le lași moștenire copiilor tăi? Ce exemplu vrei să le oferi prin viața pe care o trăiești acum? Cum ai vrea să te vadă și să te perceapă?


  Reflectă la aceste întrebări și lasă-le să te ghideze spre descoperirea adevăratelor tale dorințe și a potențialului tău interior.

  Acum este momentul să îți asumi puterea și să faci schimbările necesare pentru a-ți transforma viața.

În acest program, vei învăța:

Transformarea Provocărilor în Oportunități

Iți vom oferi instrumentele necesare pentru a face față situațiilor dificile, transformând fiecare obstacol într-o oportunitate de creștere.

Accesarea Resurselor Interioare

Invăți să identifici și să utilizezi resursele interioare reprogramandu-ți creierul pentru succes

Manifestarea viselor in realitate

Afli strategii concrete și primești suportul necesar pentru a-ți îndeplini aspirațiile, indiferent de complexitatea lor.

Schimbarea credințelor limitative

Credințele tale pot: fie să te împuternicească, fie să te limiteze. Îți vom arăta cum să identifici acele credințe care te împiedică să atragi abundența și cum să le transformi în credințe pozitive și puternice.

Eliberarea de jurăminte și karma de sărăcie

Îți oferim ghidaj prin tehnici puternice pentru a te elibera de jurămintele de sărăcie și karma familială care îți afectează prezentul și viitorul. Acest proces de eliberare îți va deschide calea către o viață de abundență și prosperitate.

Mentalitatea femeii abundente și împlinite

Înveți strategii concrete și vei primi suportul necesar pentru a-ți îndeplini aspirațiile, indiferent de complexitatea lor.

Se zice că timpurile schimbă lucrurile,însă, de fapt, ție îți revine
sarcină de a le schimba."
Andy Warmol

Dacă îți dorești ca viața ta să se schimbe, fie începi să faci lucrurile diferit,fie începi să faci lucruri diferite.

Ești gata să descoperi ce te limitează acum și să îți revendici viața pe care o meriți?

Dacă te simți adesea captivă în propria viață, prinsă într-o rutină care nu îți reflectă adevăratele aspirații sau valori, este timpul pentru o schimbare profundă.

În cadrul programului am creat un spațiu sigur, unde să explorezi ce înseamnă să fii văzută și apreciată așa cum meriți.

Vom lucra pentru a-ți spori încrederea în sine, pentru a te poziționa în centrul propriei tale vieți, și pentru a-ți redescoperi bucuria de a trăi.

Înveți să te valorizezi și să îți revendici puterea interioară.

Prin exerciții si metode testate, care au produs rezultate pentru sute de mii de oameni in toată lumea, metode pe care le vei descoperi si tu, vei începe ți transformi viziunile în realități palpabile.

Vei învăța nu doar să visezi la o viață mai bună, ci să acționezi concret pentru a o realiza.

Structura atelierelor

Acest program este conceput să te ghideze într-o călătorie profundă de auto-descoperire și transformare personală, folosind tehnici validate de psihologie practică și programare neuro-lingvistică.

Cum este structurat programul?

Modulul 1. Deschide-ți Calea: Comunică, Visează și Concretizează

 

Înveți să spui „NU” când e nevoie să îți afirmi dorințele și nevoile fară simți sentimente de vină sau rușine.

✅Descoperi modalități practice de a depăși sentimentele de captivitate și nemulțumire.

✅Îți arătăm cum nu te mai lași manipulată de persoanele din jurul tău.

✅Dobândești abilități care te vor ajuta să fii apreciată și văzută  în orice context din viața ta.

✅Afli cum să aduci succesul în ceea ce faci, ceea ce te pasionează, să te bucuri de recunoașterea pe care o meriți.

✅Faci pași concreți spre viața pe care o visezi, chiar dacă acum drumul pare imposibil.

Modulul 2. Descoperă și Cultivă Puterea Ta Interioară


✅Înveți să îți identifici și să îți valorifici punctele forte, dobândind o încredere de nezdruncinat în abilitățile tale.

✅Înveți să setezi intenții clare și puternice, care să te ghideze spre atingerea obiectivelor tale.

✅Afli cum să te conectezi profund cu tine însăți, să îți asculți intuiția și să iei decizii autentice și aliniate cu valorile tale.

✅Înveți să îți eliberezi creativitatea și să o folosești pentru a-ți manifesta viziunea .

Modulul 3. Transformă-ți visele în realitatea dorită

✅Definirea clară a viseler și obiectivelor, astfel încât să știi exact ce vrei să realizezi, cum vei realiza, de unde vei lua resursele…

✅Descoperi cum să creezi un plan de acțiune realist și bine structurat, care să te ajute să îți atingi obiectivele pas cu pas.

✅Gestionarea eficientă a timpului și prioritizarea sarcinilor importante, pentru a te asigura că progresezi constant spre atingerea viselor tale.

✅Identificarea și depășirea blocajelor și fricilor care te țin pe loc, transformându-le în oportunități de creștere.

✅Folosirea tehnicilor de vizualizare și afirmare pentru a-ți manifesta dorințele și a atrage oportunități pozitive în viața ta.

✅Înveți cum să îți creezi o viață împlinită și fericită, aliniată cu valorile și dorințele tale cele mai profunde.

Modulul 4. Atrage Prosperitatea pe Toate Planurile

✅Înveți cum să îți schimbi mentalitatea de la una de lipsă la una de abundență, recunoscând și valorificând resursele pe care deja le ai.

✅Descoperi cum să atragi relații armonioase și de sprijin, care să contribuie la prosperitatea ta generală.

✅Înveți tehnici pentru a atrage și menține o stare de sănătate și bunăstare optimă, recunoscând că prosperitatea începe cu tine însuți.

✅Înveți cum să îți gestionezi eficient resursele, fie vorbim de timp, energie sau bani, pentru a crea un flux constant de prosperitate.

✅Descoperi cum să creezi un echilibru între diferitele aspecte ale vieții tale, astfel încât abundența să se manifeste în toate planurile.

De ce să participi la acest program?

Participarea la acest program reprezintă oportunitatea ta de a face schimbări semnificative și durabile în viața ta, schimbări care să te aducă mai aproape de cine esti tu, în esență.

Iată câteva motive pentru care acest program este potrivit pentru tine:

💚Construirea de limite sănătoase: Învățând să spui „nu” și să îți exprimi nevoile și dorințele fără teamă, vei putea să îți protejezi energia și să îți respecti propriile limite, ceea ce este esențial pentru menținerea sănătății mentale și emoționale.

💚Îmbunătățirea relațiilor personale: Programul îți oferă strategii pentru a te deschide și a comunica eficient cu cei dragi, contribuind la construirea unor relații mai autentice și mai profunde, care să te sprijine în călătoria ta.

💚Gestionarea emotiilor de frustrare și respingere: Îți arătăm cum să abordezi și să transformi aceste sentimente în forțe motivaționale, învățând să le folosești pentru creșterea și evoluția ta personală.

💚Creșterea încrederii în sine: Acest program te va ajuta să recunoști și să valorifici punctele tale forte, îmbunătățindu-ți stima de sine și încrederea în propriile forțe.

💚Stabilirea și atingerea obiectivelor: Înveți să definești clar ce îți dorești de la viață și să elaborezi un plan de acțiune care să te ajute să atingi aceste obiective în mod eficient și structurat.

💚Depășirea blocajelor care te țin pe loc: Vom identifica fricile și incertitudinile care îți limitează progresul și te sprijinim pentru a le înlătura, transformându-le în puncte forte pentru creșterea ta personală.

💚Crearea unei vieți de abundență pe toate planurile: Îți vom arăta cum să atragi prosperitatea, sănătatea, și relații armonioase, învățând să creezi un echilibru între diferitele aspecte ale vieții tale.

Bonusuri

De la momentul nașterii și până în prezent, toate experiențele prin care trecem contribuie la formarea modului nostru de gândire. Fie că realizăm sau nu, acestea ne programează mentalul, influențându-ne deciziile și acțiunile. Aceste programări pot deveni obstacole care ne împiedică să trăim liber și autentic.

Beneficiile tehnicii de ștergere a programărilor mentale
 • Ne debarasăm de programările mentale acumulate de-a lungul vieții, care ne limitează potențialul.
 • Începem să gândim și să acționăm într-un mod mai eficient, adaptat prezentului și nu influențat de obiceiuri vechi și inutile.
 • Recuperăm energia emoțională investită în situații de viață trecute, care ne-au consumat și ne-au provocat suferință. Aceasta energie poate fi redirecționată către scopuri constructive și dezvoltare personală.

What my students say about the courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

“Justo vestibulum risus imperdiet consectetur consectetur pretium urna nibh augue etiam risus accumsan volutpat urna, eu semper enim, est aliquam laoreet urna fringilla viverra.”

Olivia Holmes

“Ullamcorper enim at amet eget faucibus morbi ornare feugiat posuere blandit donec sit quis lectus eget faucibus scelerisque cras duis.”

Julia Moore

"Semper duis tellus orci nulla nibh elementum purus, pretium facilisi vel eget amet, sit diam lacinia tempus tristique euismod viverra fusce risus euismod amet."

Roberto Lopez

"Vitae erat pretium, interdum et, massa, nunc rutrum at lectus lectus aenean etiam nulla nibh ipsum commodo eu nibh scelerisque pharetra, sem netus risus."

Maria Anna

Ce vei obține în mod concret?

 • Te vei simți bine atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.
 • Vei ști ce să faci și cum să faci pentru a obține ceea ce îți dorești de la viață.
 • Vei avea relații împlinite cu cei din jurul tău, indiferent că vorbim de relații de cuplu sau profesionale.
 • Vei atrage banii și oportunitățile de creștere în viața ta cu ușurință.
 • Te vei iubi pe tine și vei fi iubită și apreciată de cei din jur.
 • Vei ieși din acest program nu doar cu o serie de abilități noi, ci și cu o mentalitate schimbată, pregătită să faci față provocărilor și să exploatezi la maximum oportunitățile.

Draga mea, acum este momentul să iei atitudine și să îți transformi viața.

Te aștept cu drag să descoperim împreună puterea ta interioară și să îți trăiești viața la adevăratul tău potențial.

Înscrie-te la programul “Rise and Shine” și învață în 8 săptămâni cum să elimini blocajele, să îți activezi esența feminină și să atragi abundența în viața ta.

Înscrie-te acum și începe-ți călătoria spre abundență și împlinire!